موزانایت چیست؟ (Moissanite)

موزانایت

از لحاظ شیمیایی موزانایت یک سیلیکون کاربید است با فرمول sic. موزانایت در طبیعت کاملا نادر و کمیاب است. البته موزانایت می تواند در آزمایشگاه ها ترکیب شود که به طور گسترده ای باعث شده‌ که با یک قیمتی معقول در دسترس قرار بگیرد. نام موزانایت از شیمیدان فرانسوی Henri Moissan که این سنگ را در سال ۱۸۹۳ پیدا کرد گرفته شده است.

رنگ موزانایت

سنگ موزانایت، سنگی بسیار کمیاب و نادر در طبیعت است که منبع اصلی آن در منطقه آریزونا قرار دارد. این سنگ شباهت بسیار زیادی به الماس داشته و دارای ساختاری درخشان و کریستالی است. جالب است بدانید  که موزانایت نسبت به الماس،  بسیار سخت تر و مقاوم تر است. البته از آن جایی که سنگ موزانایت در آزمایشگاه ها نیز تولید می شود، نسبت به الماس قیمت بسیار پایین تری دارد.

سنگ موزانایت معمولا بی رنگ و درخشان است؛ که البته اگر در معرض نور قرار بگیرد، نوری همانند رنگین کمان از آن پخش می شود. این سنگ هم چنین در رنگ های خاصی همچون زرد، سبز، سیاه و آبی بسیار زیبایی نیز مشاهده شده است.

نحوه نگهداری سنگ موزانایت:

موزانایت

این سنگ زیاد چربی و روغن را به خود جذب نمی کند و همانند الماس نیاز به پاکسازی مداوم ندارد. هرگاه متوجه شدید که درخشندگی این سنگ کمتر شده است، می توانید برای پاکسازی آن از مواد شوینده ملایم استفاده کنید یا مسواک بسیار نرمی را که آغشته به پاک کننده های غیر اسیدی و بدون بو است را به آرامی روی سنگ بکشید و سپس با آب سرد شستشو داده و با پارچه ای نرم آن را خشک نمایید

مشخصات موزانایت

دسته بندی گونه های معدنی
فرمول
(واحد تکرار) SiC
طبقه بندی Strunz 1.DA.05
پلی تیپ سیستم بلوری 6H ، رایج ترین: شش ضلعی
پلی تیپ کلاس 6H کریستال: هرمی شش ضلعی (6 میلی متر)
نماد H-M: (6 میلی متر)
پلی تیپ گروه فضایی 6H: P63mc
شناسایی
رنگ بی رنگ ، سبز ، زرد
عادت کریستال به طور کلی به عنوان مواد معدنی دیگر یافت می شود
رخ (0001) نامشخص
شکستگی کچلی – شکستگی های ایجاد شده در مواد شکننده که با سطوح منحنی هموار ، به عنوان مثال ، کوارتز مشخص می شوند
سختی مقیاس Mohs 9.25
جلال آدامانتین به فلزی
خط خاکستری مایل به سبز
Diaphaneity شفاف
وزن مخصوص 3.218–3.22
ضریب شکست nω = 2.654 nε = 2.967 ، Birefringence 0.313 (فرم 6 ساعت)
فلورسانس ماوراlet بنفش قرمز نارنجی
نقطه ذوب 2730 درجه سانتیگراد (تجزیه می شود)
حلالیت هیچ
سایر مشخصات رادیواکتیو ، غیر مغناطیسی نیست

روش بهسازی سنگ آمیترین به چه شکل انجام میشود؟

خصوصیات سنگ آمیترین چیست؟ آمیترین (به انگلیسی Ametrine) سنگی از انواع کوارتز با ترکیب دو رنگ ارغوانی و زرد است که دارای سختی 7 در مقیاس موهس (Mohs) میباشد. سنگ آمیترین یک نوع کوارتز دو رنگ (Bicolor) بوده و با ترکیب بنفش یا ارغوانی آمیتیست و زرد یا طلایی سیترین به همراه رنگ کوارتز شفاف (بی رنگ) بشکل چسبیده در یک بلور زیبایی خاصی…

نحوه ی استخراج سنگ زیرکن به چه صورت میباشد؟

زیرکن (Zircon) چیست؟ زیرکن (Zircon) یک کانی معدنی سیلیکات زیرکنیوم با ترکیب شیمیایی ZrSiO4 و ساختار بلوری چهاروجهی (تتراگونال) است. در سراسر جهان به عنوان عنصر تشکیل دهنده بسیار جزئی در سنگهای آذرین ، دگرگونی و رسوبی رایج است. زیرکن تقریباً 2000 سال است که به عنوان سنگ زینتی محبوب مورد استفاده قرار گرفته است….

زمردهای طبیعی ظاهرشان به چه شکل هستند؟

اولین ذخایر کشف شده زمرد در جهان کدامند؟ از لحاظ تاریخی، اولین محل معروف، تعدادی معدن کنار دریای سرخ در مصر بود، معروف به معادن کلئوپاترا. بیشترین زمرد های استفاده شده در جواهرات قدیمی از این معادن به دست می آمدند. مکان این معادن در قرون وسطی کاملا گم شده بود. این معادن تا سال…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
باز کردن چت
1
پشتیبانی واتس اپ
در واتس اپ به ما پیام بدید
سلام
کارشناس جواهرات در خدمت شماس